top of page
Koffie to go.JPG

Omdat we nog steeds niet “gewoon” open kunnen,  een wandeling  (door het park) super goed is -zeker nu- en omdat we jullie missen, hebben we nog steeds:

Mees “To go” en Mees “Delivery”

 

Mees “To Go”
Van woensdag tot zondag tussen 10.00 en 17.00 uur  is onze kiosk geopend. Hier kun je terecht voor de lekkerste warme dranken, vers gebakken taartjes, wafels en softijsjes. Zoek een zonnig plekje in het park en het is genieten geblazen.

 

Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben we ook lekkere broodjes: 

 • Purple beat
  Huisgemaakte humus met rode biet, avocado, noten & rucola

 • Zalm
  Gerookte zalm met een huisgemaakte spread van roomkaas en artisjok, sla, kappertjes & rode ui

 • Chicky
  Gemarineerde kippendij en tomatensalsa op een bedje van sla

 • Geit
  Geitenkaas, honing, noten & vijgen compote

Heb je borrelplannen? Ga dan voor onze heerlijke borrelbox met o.a. onze oesterzwam en rundvlees bitterballen, lekkere blokjes kaas, dun gesneden gedroogde ham en fuet. De box is voor twee personen en kost €7,25 p.p. En het mooiste is dat je vooraf niet eens hoeft te bestellen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je 'm gewoon bestellen bij de kiosk.

Mees “Delivery”

Geen zin om de deur uit te gaan? Op zaterdag en zondag komt Mees naar je toe met de Mees(t) lekkere brunch en taarten. Hoe fijn is dat? Check snel de tijdelijke webshop want er is nog meer lekkers te bestellen.

Schermafbeelding 2020-10-19 om 11.05.40.

PS: De tijdelijke webshop is mogelijk gemaakt door onze vrienden van Holy Cow. Het klopt dus dat je naar hun webshop wordt geleid.

Taart.jpg
Kiosk.JPG
Borrelbox.JPG
vogeltje-roze.png
vogeltje-roze.png
_Volg ons online  @meesdeventer 
bottom of page