top of page

zo 29 nov

|

Parkcafé Mees op het Vogeleiland

Sint Walk Thru (geheel Coronaproof)

O kom maar eens kijken... Jaaaa, het is gelukt! Sinterklaas komt ons vereren met een Coronaproof bezoek. Via de Walk Thru loop je langs Parkcafé Mees, ontmoet je Sinterklaas en word je verwend door de Pieten. De plaatsen zijn beperkt dus lees hieronder snel verder en meld je aan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sint Walk Thru (geheel Coronaproof)
Sint Walk Thru (geheel Coronaproof)

Tijd en locatie

29 nov 2020, 13:20 – 16:00

Parkcafé Mees op het Vogeleiland, Stationsstraat 2, 7411 HA Deventer, Nederland

Over de kerstbrunch

Hij komt, hij komt, die goede goede Sint! 

Het is bevestigd, Sinterklaas komt ons vereren met een persoonlijk bezoek aan Mees op het Vogeleiland. Voorwaarde van Sint is wel dat het geheel Coronaproof ingericht moet worden. Daar is de Sint Walk Thru uit voortgekomen. Dit houdt in dat Sint in het parkcafé plaatsneemt, je over ons terras wandelt en de Sint (achter glas) ontmoet. Sint dus binnen en jij en je gezin buiten. Dit zijn de voorwaarden van onze lieve Sint:

  • Aanmelden voor de Sint Walk Thru is verplicht
  • Mees neemt contact met je op om tijdstip en aanmelding te bevestigen
  • Deelname is €5,- per kind. Elk kind gaat naar huis met een cadeautje en een hand vol lekkers. Betaling regelen we vooraf d.m.v. een betaalverzoek
  • Het is i.v.m. Corona een eenrichtings wandelroute. De Pieten wijzen je de weg!

Dit wil je niet missen. Er is i.v.m. alle regels rondom Corona plek voor een beperkt aantal kinderen, dus vol=vol. Registreer je daarom gelijk en laat ook even een persoonlijk verhaaltje achter over je kind voor het boek van Sinterklaas. Uiteraard maken we er een feestelijke dag van en is er genoeg lekkers "to go" te koop voor jong en oud!

Tot zondag!

Deel dit met je vrienden

bottom of page