Schermafbeelding%202020-10-19%20om%2011.
Mees(t) lekkere kerstbrunch

Kerst wordt dit jaar net even anders dan anders en we helpen je uiteraard graag om er toch een feestje van te maken. Jammer genoeg niet bij ons op het Vogeleiland maar we komen graag bij jou, super leuk en lekker makkelijk!

Speciaal voor de kerstdagen hebben we onze heerlijke brunch in een extra feestelijk jasje gestoken. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen bij Mees en zorgen voor extra gezelligheid aan tafel, de rest doen wij.

 

Dit komen we brengen: 

  • Kerstbrood

  • Vers gebakken croissantjes met jam

  • Heerlijke sandwiches met carpaccio, zalm en huisgemaakte hummus

  • Lekkere kerstige salade met zoete aardappel, noten en feta

  • Huisgemaakte kerstbrownie  en cramberry cheesecake

  • Verse fruitsalade

  • Kerstchocolade

De kerstbrunch kost €22,50 per persoon en is  exclusief te te bestellen voor eerste en tweede kerstdag vanaf 2 personen. Reserveren kan  tot en met 23 december telefonisch, per mail en natuurlijk gemakkelijk  via onze tijdelijke webshop. Om de brunch nog feestelijker te maken kan je er ook makkelijk een flesje Prosecco bijbestellen :-). 

 

Handig om te weten is dat we bezorgen tussen 10.00 - 13.00 uur en vooraf even bellen om een tijdstip af te spreken zodat alles lekker vers blijft.

SOLD OUT
Sale Ends Tomorrow
kerstgeschenken

Nog op zoek naar een  last minute kerstgeschenk?

Mees(t) leuke kerstpakket

We hebben dit jaar super leuke kerstpakketten mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. Van brunchpakket tot borrelpakket voor jong en oud. Neem gerust even contact op en dan kijken we  wat we voor je kunnen doen.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon is natuurlijk altijd een goed idee.  Op onze bonnen geen vaste bedragen dat mag je zelf invullen. Liever geen bedrag? Dat kan natuurlijk ook en geef dan bijvoorbeeld een lekker cappuccino en een punt huisgemaakte taart of een brunch cadeau. 

Neem vooral even contact met ons op, we denken graag mee om van de feestdagen ondanks Corona een echt feestje te maken!

Cadeaubon%20kerst_edited.jpg
_Volg ons online  @meesdeventer